اخبار
طرح ترویجی ارتقا مصرف ساردین ماهیان
توضیحات: برگزاری جلسه کارشناسان پهنه مربوط به طرح ترویجی ارتقا مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند در سایت الگویی
متن: 
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان_ بندرعباس، جلسه کارشناسان پهنه مربوط به طرح ترویجی ارتقا مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند در سایت الگویی با حضور مهندس نظر نژاد، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی، حجت الاسلام و المسلمین فخرائی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی، مهندس محسنی، معاون مدیر کل دفتر آموزش کارکنان جهاد کشاورزی، دکتر نظری، معاونت آموزش جهاد کشاورزی استان هرمزگان و بیش از 147 نفر از کارشناسان پهنه استان و 22 نفر از دانش آموزان کاردانش در گرایش صید و صیادی در قالب سه پنل سخنرانی در سالن همایش های جهاد کشاورزی استان هرمزگان ارائه شد. ابتدا مهندس نظر نژاد، حجت الاسلام و المسلمین فخرایی و مهندس محسنی ضمن خوش آمد گویی از کارشناسان پهنه و به اهمیت ترویج مصرف ساردین ماهیان پرداختند. دکتر علی سالارپوری به سخنرانی با موضوع"جایگاه و اهمیت ذخایر ماهیان سطح زی ریز (ساردین و موتو ماهیان) در آب های هرمزگان" پرداختند که در آن بیولوژی، رده بندی و اکولوژی ساردین ماهیان، اهمیت ساردین و موتو ماهیان در استان هرمزگان اشاره شد. سپس مهندس کریم زاده، تحت عنوان"ارتقاء مصرف ساردین ماهیان از طریق تولید فرآورده های بازار پسند" به سخنرانی پرداخت که در آن به ارزش تغذیه ای ماهی ساردین؛ غنی از پروتئین و اسیدهای چرب غیراشباع ضامن سلامت قلب، اعصاب و رشد کودکان و نوجوانان، غنی از کلسیم و فسفر، ویتامین های محلول در چربی آن مانند A ، D، E و K، معرفی انواع محصولات فرآوری شده از ساردین ماهیان شامل، روغن، کنسرو، سس های ماهی و معرفی روش صید پرساین به عنوان مناسب ترین روش صید جهت فرآوری ساردین ماهیان، روش های خشک و دودی کردن ساردین ماهیان اشاره شد. همچنین سرکار خانم دکتر ناظمی به سخنرانی در خصوص"کاربردهای متابولیت های ثانویه ساردین ماهیان" که در آن تعریف ترکیبات طبیعی و متابلیت های ثانویه، کاربردهای دارویی، مکمل های غذایی و آرایشی بهداشتی ساردین ماهیان، ارزش افزوده و ارزش اقتصادی محصولات اورگانیک از ساردین ماهیان، ایجاد اشتغال و درآمدزایی بدون نفت از ساردین ماهیان، مروری بر محصولات معرفی شده به بازار جهانی با ارزش افزوده از ماهیان و ساردین ماهیان پرداختند. در آخر جلسه پخش محصول و ارائه فرم های نظر سنجی کارشناسان پهنه، میزان بازار پسندی محصول بررسی شد.

شنبه 15 دي 1397
نويسنده: روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
تعداد بازدید:125
کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور می باشد

Designed by taJan System Co